OVER DE YOGALETTERS

Leeftijd

Elke leeftijd kent zijn eigen ontwikkeling. Meestal word memory aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar. Een memory met niet teveel paren is wel aan te raden. Met de dubbele kaarten (2x het alfabet) kan er ook met de Yogaletters memory worden gespeeld. Dit spel gaat dan echt voor kinderen leven wanneer ze de verschillende letters gaan herkennen. 

Hoofdletters

Het beweegspel is niet bedoeld om het geschreven alfabet aan te leren. Scholen gebruiken hier speciale methoden voor die vaak vanaf Groep 3 worden ingezet. De illustraties van de Yogaletters zijn gebaseerd op de hoofdletters uit het alfabet. De hoofdletter is groter dan de kleine letter en hierdoor ook gemakkelijker na te doen met het lichaam. Maar vaak is er nog meer verschil. Dit is onder andere het geval bij a, b, d, e, g, l, n, q, r, t.

Uitvoering houdingen

Het belangrijk om te beseffen dat je bij Yoga geen wedstrijd speelt. Iedereen zet zich naar zijn of haar beste (fysieke)vermogen in! Mocht een letterhouding daardoor nog niet ‘leesbaar’ zijn of gespiegeld worden weergegeven, besef dan dat je jouw lichaam oefent door oefeningen te doen, maar ook dat je tot rust komt terwijl je dit doet.

Deel van de opbrengst gaat naar HOI Foundation

Ik vind het belangrijk dat de letters en de spellen die ik maak zoveel mogelijk inclusief zijn. De Yogaletters voor mij vooral staan voor plezier, samenspelen en bewegen. Omdat kinderen met letters bezig zijn, wens ik ze vooral ook veel plezier met alle elementen zoals letterherkenning, lezen en spelling. Alleen is dat voor een kind wat dyslectisch is niet vanzelfsprekend.

Daarom gaat een deel van de opbrengst van de Yogaletters naar de HOI Foundation, omdat zij als missie hebben; het beeld van dyslexie te veranderen van ‘stoornis’ naar ‘een brein dat anders werkt’ en daarmee eigen voordelen en nadelen heeft. De stichting zet zich in om meer relevante wetenschappelijke kennis te delen over dyslexie op scholen, thuis, bij bedrijven en dyslectici zelf, zodat dat kinderen weer met plezier leren en succes ervaren.

BESTEL INFORMATIE

Als je vragen hebt kun je ons altijd mailen op mail@onlineyogajufindeklas.nl

Betalingsmogelijkheden 

Alle producten in de webshop kunnen betaald worden via Ideal, Paypal, Credit Card en bankoverschrijving.

Verzenden

Alle bestellingen worden met PostNL verstuurd. Wij doen aan slowverzending, levertijd is 2-3 werkdagen.
Verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. Wanneer je een mail van ons hebt ontvangen dat de verzenden is verwerkt, dan betekent dat wij jouw bestelling hebben aangeboden bij PostNL. Wanneer je de bestelling niet hebt ontvangen, reageer dan binnen 14 dagen, eerder is natuurlijk beter, zodat we het kunnen oplossen. Wanneer dit niet gemeld  kunnen we helaas niets meer doen. 

Retouren

Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.
Stuur een mail naar mail@onlineyogajufindeklas.nl met de reden van de retournering dan ontvang je het retouradres waar het product naartoe mag.
Voorwaarde is dat het product onbeschadigd is en in goede conditie moet zijn anders behouden we het recht om het te weigeren.
Het volledige bedrag, excl. verzendkosten, wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw rekening. 

Algemene voorwaarden

 

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA

j
j