OVER DE YOGALETTERS

Leeftijd

Elke leeftijd kent zijn eigen ontwikkeling. Memory kan vaak al vanaf 3 jaar gespeeld worden met een klein aantal paren. 

Omdat de Yogaletters twee keer het alfabet bevat, kun je hier ook al met de aller jongsten Memory mee spelen. Zo zullen ze stapje voor stapje de verschillende letters gaan herkennen en beleven. 

Hoofdletters

Het beweegspel is niet bedoeld om het geschreven alfabet aan te leren. Scholen gebruiken hier speciale methoden voor die vanaf Groep 3 worden ingezet.

De illustraties van de Yogaletters zijn gebaseerd op de hoofdletters uit het alfabet. De hoofdletter is groter dan de kleine letter en hierdoor ook gemakkelijker uit te beelden met het lichaam.

Uitvoering houdingen

Het belangrijk om te beseffen dat je bij Yoga geen wedstrijd speelt. Iedereen zet zich naar zijn of haar beste (fysieke)vermogen in!

Mocht een letterhouding daardoor nog niet ‘leesbaar’ zijn of gespiegeld worden weergegeven, besef dan dat je jouw lichaam oefent door oefeningen te doen, maar vooral ook dat je plezier beleeft terwijl je dit doet!

Deel van de opbrengst gaat naar HOI Foundation

Ik vind het belangrijk dat de video’s en de spellen die ik maak zoveel mogelijk inclusief zijn. De Yogaletters staan voor mij vooral voor plezier, samenspelen en bewegen.

Omdat kinderen met letters bezig zijn, wens ik ze vooral ook veel plezier met alle elementen zoals letterherkenning, lezen en spelling. Alleen is dat voor een kind wat dyslectisch is niet vanzelfsprekend.

Daarom gaat een deel van de opbrengst van de Yogaletters naar de HOI Foundation, omdat zij als missie hebben; het beeld van dyslexie te veranderen van ‘stoornis’ naar ‘een brein dat anders werkt’ en daarmee eigen voordelen en nadelen heeft. De stichting zet zich in om meer relevante wetenschappelijke kennis te delen over dyslexie op scholen, thuis, bij bedrijven en dyslectici zelf, zodat dat kinderen weer met plezier leren en succes ervaren.

BESTEL INFORMATIE

Als je vragen hebt kun je ons altijd mailen op mail@onlineyogajufindeklas.nl

Betalingsmogelijkheden 

Alle producten in de webshop kunnen betaald worden via Ideal, Paypal, Credit Card en bankoverschrijving.

Verzenden

Alle bestellingen worden met PostNL verstuurd. Wij doen aan slowverzending, levertijd is 2-3 werkdagen.
Verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. Wanneer je een mail van ons hebt ontvangen dat de verzenden is verwerkt, dan betekent dat wij jouw bestelling hebben aangeboden bij PostNL. Wanneer je de bestelling nog niet hebt ontvangen, reageer dan binnen 14 dagen, eerder is natuurlijk beter, zodat we het kunnen oplossen. Wanneer dit niet gemeld  is kunnen we helaas niets meer doen. 

Retouren

Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.
Stuur een mail naar mail@onlineyogajufindeklas.nl met de reden van de retournering dan ontvang je het retouradres waar het product naartoe mag.
Voorwaarde is dat het product onbeschadigd is en in goede conditie moet zijn anders behouden we het recht om het te weigeren.
Het volledige bedrag, excl. verzendkosten, wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw rekening. 

Algemene voorwaarden

 

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA

j
j